Loading Dogodki

« All Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Družinsko programiranje: odzivna grafika in zvok

Delavnica za otroke 10+ in njihove starše, ob kateri bo rezultat zabaval celo družino.  Si predstavljate, da sami ustvarite program, kjer premik roke pred kamero zaslona sproži zvok in animacijo? Domišljijo bomo spustili na plano in izbrali zanimive zvoke ter oblikovali zabavne animacije. Brez težav programira tudi mama, dedek pa z vnučkom skrbi za umetniški doprinos.

V spletni delavnici bomo predstavili aplikacijo Scratch in se na najenostavnejši način naučili programiranja. Spoznali bomo osnovne računalniške koncepte skozi modularno programiranje, kjer programe sestavljamo iz pripravljenih gradnikov, skoraj kot lego kocke. Najprej bomo sprogramirali animacijo in jo nato povezali z zvokom in gibom. Dogodek bo zanimiv tudi tistim, ki nimajo prav nobenih izkušenj s programiranjem, saj zaradi enostavnega koncepta omogoča hitro učenje in takojšnje zadovoljstvo ob sprotnih rezultatih.

Kupi vstopnico
Credit-Card-Icons copy

Kje in kdaj?

Delavnica bo na Zoom.us
28.4.2021 ob 17:00 – 20:00.

Kdo bo vodil delavnico?

Vesna Krebs, medijska umetnica in mentorica. www.Interference.zone

Koliko nas bo?

Maksimalno število udeležencev 15.

Kaj potrebujem?

Potrebuješ računalnik s spletno kamero, dobro internetno povezavo, Zoom in nameščeno brezplačno aplikacijo Scratch Scratch.mit.edu/download

Do kdaj se moram prijaviti?

Prijave sprejemamo do eno uro pred začetkom delavnice.

Cena udeležbe na delavnici: 

5 eur

Podrobnosti

Datum:
28/04/2021
Čas:
17:00 - 20:00
Cena:
5€
Kategorija Dogodek:
Spletna stran:
www.dadadisko.si/dogodki

Prizorišče

Zoom
Ljubljana, Slovenija

Organizator

DadaDisko
Phone: 040476657
Email: info@dadadisko.si
Website: www.dadadisko.si

Vstopnice

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Vstopnice niso več na voljo.
5€