What are you looking for?

Info

Kje lahko previjem in nahranim dojenčka? 
Na vsakem dogodku bo previjalna miza in sprostitveni Chillout kotiček.

Lahko pridem z otroškim vozičkom?
Iz varnostnih razlogov vozički na plesišču niso dovoljeni. Na voljo bo parkirišče za vozičke. Predmete na dogodku puščate na lastno odgovornost.

Kdaj se začne in kako dolgo traja?
Vsi DadaDisko dogodki potekajo v popoldanskih terminih. Dolžina posameznega dogodka je med 2 in 3 ure. Vsi dogodki bodo objavljeni na naši spletni strani, družbenih omrežjih. O dogodkih bomo obveščali tudi v mesečnih novicah.

Lahko moj mali žura sam, medtem ko grem po opravkih?
DadaDisko je dogodek, ki temelji na povezovanju otroka in starša, zato nima smisla prešpricati tega družinskega žura. Prisotnost odraslega spremljevalca je nujna.

Strežete tudi hrano?
Na voljo so prigrizki, ki jih zagotavljajo naši gostujoči partnerji – na primer palačinkomat, kokice, sveže sadje in podobno.

Je kakšen dress-code?
Dress-code ni zapovedan, je pa zaradi še boljše izkušnje priporočen. Pisan, razigran, vse je dovoljeno lasulje, svetleče nogavice, maske, velika očala, bleščice. Prav tako pa bodo imeli obiskovalci možnost, da si dress-code na dogodku sami izdelajo ali dopolnijo v sklopu spremljevalnih delavnic pod okriljem gostujočih umetnikov.

Kako je z zvočno jakostjo?
Zvočna jakost je prilagojena otrokom po ustrezni zakonodaji, ki predpisuje jakost do največ decibelov. Za lažjo predstavo: to je tudi malo glasnejša govorna jakost, ki ne poškoduje sluha. Če imajo vaši najmlajši ali kdo iz vaše skupine težave s sluhom, nam pišite.

Koliko otrok sprejme DadaDisko?
Dogodek bo prilagojen prostoru, v katerem se bo izvajal zato omejitev obiskovalcev pravzaprav določa sam prostor, v katerem bo dogodek izveden. Kapacitete za vsak dogodek bomo ustrezno komunicirali na naši spletni strani in družbenih omrežjih.

Kako je poskrbljeno za varnost?
Trudimo se, da so prostori čim bolj primerni vsem starostnim skupinam. Predani smo prizadevanjem, da je DadaDisko čisto in varno okolje. Osebje sledi higijenksim ukrepom: pogosto in temeljito umivanje rok in ostati doma v primeru bolezni. Tudi vas prosimo, da obisk DadaDiska preložite, če se vas ali vašega otroka loteva bolezen. Kljub vsem varnostnim ukrepom so med dogodkom DadaDisko za otroka vseh pogledih odgovorni njegovi spremljevalci. Animatorji so odgovorni za vodenje igre in animacijo, zato otrokov spremljevalec ne sme zapustiti dogodka in pustiti otroka brez nadzora. Otroci, stari 5 let ali manj, morajo biti ves čas v vidnem polju svojega spremljevalca. Če boste pripeljali več otrok, starih do vključno 5 let, morate spremljati vse hkrati.

Kako je poskrbljeno za obiskovalce s posebnimi potrebami?

Želimo ustreči vsem specifičnim potrebam, ki jih imajo naši mali žurerji. Zato bi nam bilo zelo v pomoč, če že v naprej izvemo, kdaj lahko pričakujemo koga s posebnimi potrebami. To je namreč prvo korak k dobri izkušnji, ki si jo želimo za vse obiskovalce. O specifičnih zahtevah nam pišite.

Back Top