What are you looking for?
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Prvi DadaDisko

13/02/2021 @ 17:00 - 18:00

€6

Dj: JAMirko Vj: MissTake
Zoom, 13. 2. 2021, ob 17. uri. Skupaj bomo plesali 1 uro.
Cena vstopnice: 6 EUR

 

[trx_button style=”border” size=”medium” color=”#ffffff” link=”#vstopnica”]Kupi vstopnico[/trx_button]
Credit-Card-Icons copy

Družinski clubbing

Ste pripravljeni na nekaj novega? DadaDisko ekipa se bo 13. februarja za eno uro povabila na vaše domače plesišče in uprizorila senzorično bogato zabavo za vse sodelujoče s pravo disko glasbo, nalezljivim Dada plesom in pisanimi Dada bibarijami.

Priprava na dogodek

Plesišče postavite v dnevni sobi, sredi kuhinje ali kar na hodniku. Na vidno in varno mesto postavite družinski računalnik, priklopite dobre zvočnike, mogoče prižgete božične lučke, če so še pri roki, predvsem pa povabite zraven otroke, stare starše, psa in mačka, skratka skupno gospodinjstvo.

Ste dvignili obrvi? Naj razložimo.

Kaj lahko pričakujem?

DadaDisko je sinonim za družinski clubbing, zabavo za starše ob kateri tudi otrokom ni dolgčas.

Disko šeme so vedno aktualne, najbolj drzni pa se seveda nad-kičijo na pustno soboto. Dovoljeno je vse, saj oblačila v stilu “blink, blink in malo drugače” ohranimo tudi za vse prihodnje dogodke.

Ko se virtualno povežemo na Zoom-u takoj zaslišite glasbo in spoznate didžeja. Disko glasba in zabavni elementi dogodka so skrbno usklajeni za pravo družinsko zabavo – avtorske vizualije, družinski DadaPles, DadaKoktejli za velike in male, odprta klepetalnica živo in še kaj. Pred dogodkom bomo objavili navodila, da bo DadaDisko izkušnja nepozabna.

Postani VJ in z nami ustvarjaj vizualni del dogodka!

Pri soustvarjanju dogodka lahko sodeluješ že takoj zdaj! Prenesi DadaPobarvanke, jih ustvarjalno pobarvaj in nam jih pošlji skenirane ali kar poslikane s telefonom. Zelo se bomo razveselili tudi kakšne risbe, čičke čačke z globljim pomenom, kolaža ali podobnega! DadaDisko ne pozna omejitev. E-pošta: info@dadadisko.si

Starost otrok

Če se sprašujete, koliko naj bodo stari otroci za DadaDisko, je odgovor preprost: če jim ni nerodno plesati z vami, potem ravno prav.

******
Dogodek podpirajo Ministrstvo za kulturo RS, Center za kreativnost, Evropski sklad za regionalni razvoj in Računalniški muzej.

Details

Date:
13/02/2021
Time:
17:00 - 18:00
Cost:
€6
Event Category:

Venue

Zoom
Ljubljana, Slovenija

Organiser

DadaDisko
Phone:
040476657
Email:
info@dadadisko.si
Website:
www.dadadisko.si

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available
Back Top