Projekt podpirajo

mol
00005RM_logo_white_horizontal

KAJ JE DADADISKO?

DadaDisko je koncept plesnih dogodkov in delavnic, ki spodbujajo aktivno druženje otrok in staršev skozi različne oblike umetnosti. Pravi družinski clubbing se tako preplete ne samo z glasbo in plesom, pač pa tudi z znanostjo, tehnologijo in umetnostjo.

DadaDisko na čisto pravem plesišču združi starše in otroke. Tako malim kot velikim ušesom ponudi kvalitetno plesno glasbo, zapakirano v  svetleče neonske elemente, privlačno scenografijo, prostorske inštalacije ter disko kroglo in konfete. Ob plesišču so kreativne delavnice, kjer je mogoče ustvariti plesno opravo, dodati bleščice na hozentregerje ali na metuljčka in, jasno, rožnata očala. S ščepcem sodobne tehnologije povabimo k prvim korakom programiranja in ustvarjanja čisto pravih vizualnih efektov.

Ob koncu dneva pa je DadaSvet druženje otrok in staršev, ki se spoznavajo z lovkami kulture elektronske glasbe.

DadaDisko plesne dogodke in delavnice za starše in otroke sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

več o dadadisko

O, kako fino. Se že veselim, ker se mi zdi, da tega ni in se bo po moje prijelo.

Katarina

Noro, a si lahko sposodim otroka od prijateljice?

Urška

Top! Povej ko bo. Pridemo. 

Anika

Joj, res se dobro bere. Komaj čakam prvega.

Nuša

GALERIJA

Foto zgodbe iz DadaDisko dogodkov.

Več fotografij

DOGODKI

Spremljajte dogodke.

DadaDisko v Portorožu

15 Okt
sob

Kategorija Dogodek:

DadaDisko v Portorožu

DadaDisko v parku Tabor

4 Sep
sob

Kategorija Dogodek:

DadaDisko v parku Tabor

BLOG

Zapiski disko mame.

DadaDisko Party Paket

DadaDisko Party Paket

DadaDisko na prostem prihaja v soboto, 4. septembra ob 18h v park Tabor v Ljubljani! Prilagamo sestavine za pravo DadaDisko zabavo in vabimo da v mix dodate še svoje ideje – veseli bomo če jih delite tudi z nami 🙂

Preberi več
Kako navdušiti otroka nad sintetizatorji?

Kako navdušiti otroka nad sintetizatorji?

Kako navdušit otroka nad sintetizatorji? Ena izmed boljših stvari pri tem, da si starš, je deljenje svojih hobijev z otroci in povezovanje z njimi preko skupnih interesov.  To je super, če je vaš hobi kuhanje, branje, vrtnarjenje ali šivanje, postane nekoliko bolj zapleteno, če ste navdušeni nad sintetizatorji in podobnimi elektronskimi gadgeti.

Preberi več
Zakaj DadaDisko ni samo za otroke?

Zakaj DadaDisko ni samo za otroke?

Zapis je nastal zaradi vprašanja pred dnevi – Zakaj ne delata samo za otroke? A ne bi bilo lažje, če lahko starši takrat ko se otroci zabavajo, počivamo, oziroma imamo čas zase?

Preberi več

PRIJAVA NA NOVICE

DadaDisko družina je plesna, bleščeča in včasih kričeča.
Kreativna, prijazna, glasbeno podkovana in razigrana.
Pridi še ti. Prijavi se, da ne bo ples že mimo.

PRIJAVA NA NOVICE

DadaDisko družina je plesna, bleščeča in včasih kričeča. Kreativna, prijazna, glasbeno podkovana in razigrana. Pridi še ti. Prijavi se, da ne bo ples že mimo.